Nádherný byt v západním Hollywoodu, v domě s plným servisem, prošel celkovou rekonstrukcí. Jeho rozloha je necelých 80 metrů čtverečních, přesto je krásnou ukázkou vkusu a elegance, která je Faye vlastní. V bytě najdete zapuštěná světla a další designové osvětlení nebo například porcelánovou dlažbu, což vše dodává bytu velmi moderní atmosféru.

Uprostřed kuchyně stojí pracovní pult s posezením pro tři osoby. Je obložen pravým mramorem, stejně jako hlavní pracovní deska a stěna linky. V obývacím pokoji je předpřipravené místo pro umístění videoprojektoru a byly zde zvýšeny stropy, čímž opticky vznikl ještě větší a vzdušnější prostor. V koupelně je umístěna dešťová sprcha a vyhřívaný sušák na ručníky. Součástí je i malá prádelna.

Z ložnice máte možnost vystoupit přímo na terasu, jejíž dřevěné obložení nabízí dokonalý pocit soukromí a kde můžete relaxovat v pohodlné zahradní sedací soupravě pod slunečníkem.

V domě se nachází 24hodinová bezpečnostní služba, bazén, lázně se saunou a whirlpoolem, a dokonce k němu patří malý parčík určený pro venčení psích mazlíčků.

Faye Dunaway známe především z oscarového filmu Bonnie a Clyde (1967) anebo Chinatown (1974). Vyhrála Oscara za herecký výkon ve filmu Síť (1976) a mihla se i v seriálu Columbo.