Nádherný mezonetový byt, který Jennifer koupila před třemi lety za 22 milionů dolarů, se nachází ve čtvrti Flatiron na Manhattanu a je to opravdu elegantní a přepychové bydlení, které byste samozřejmě u takové hvězdy, jakou Jennifer je, očekávali.

Luxusní bytový dům, kde se apartmán nachází, má výhled do parku Madison Square. Původně byl postaven v roce 1924 a nachází se v něm jen čtyři rezidence - všechny s přímým výhledem na park, s vysokými stropy a samozřejmě s 24hodinovou recepcí a vrátným. Jednotka, ve které bydlí Jennifer Lopez, je jakousi korunou celé budovy, nachází se v pátém a šestém patře a dostanete se k ní vlastním výtahem. Exkluzivní mezonetový byt má 625 čtverečních metrů vnitřního prostoru a více než 300 čtverečních metrů soukromého venkovního prostoru, tedy teras v obou poschodích, což je v New Yorku téměř neuvěřitelné.

Apartmán má čtyři ložnice, z nichž tři se nacházejí v horním patře, šest plně vybavených koupelen se sociálním zařízením a vanou nebo sprchou a dvě koupelny vybavené toaletou a umyvadlem. Ve spodním patře je čtvrtá ložnice, obývací pokoj s jídelnou a dokonale vybavená kuchyně, která by mohla být snem každého šéfkuchaře. Koupelny jsou obložené mramorem a poskytují veškerý komfort pro relaxaci.

Pokud vás zajímá, jak si Jennifer bydlí, navštivte naši fotogalerii.