Nádherná nemovitost, kterou Ellen zakoupila v roce 2008, má obytnou plochu o velikosti 200 metrů čtverečních a je obklopena zelení zahrady, která tak nabízí jednak soukromí, jednak příjemná zákoutí pro odpočinek.

Dům byl postaven v roce 1957 známým architektem Harrym Greenem. Později byl zrekonstruován a zmodernizován. Nachází se v něm tři ložnice a dvě koupelny, což je na poměry hollywoodských hvězd poměrně málo. V kuchyni samozřejmě najdete moderní kuchyňskou linku z nerezu. Je to velmi půvabná stavba, která osloví zejména milovníky menších intimnějších domů, a nikoli megalomanských staveb.

Venku u domu se nachází bazén s vířivkou, venkovní sprchou a také prostor pro grilování a zahradní party.

Uvnitř vás zaujmou prosklené stěny a masivní posuvné dveře, které dohromady dávají celému domu vzdušný a otevřený ráz a spoustu přirozeného světla. Venkovní zdi tvořené kamenem přispívají k tomu, že dům jakoby samozřejmě zapadá do svého prostředí a působí velmi přírodním dojmem.

Moderní dům z poloviny minulého století je plný uměleckých a dalších zajímavých kousků, jako jsou koberce se složitým vzorem či světlé červené jídelní židle, které prostor oživují a činí jej osobnějším. I kdyby se nový majitel obával minimalistického stylu, který teď v domě panuje, čisté linie a přírodní materiály, ze kterých je dům sestaven, umožňují přizpůsobit jej téměř jakékoli výzdobě.