Nádherný dům inspirovaný španělskou architekturou se nachází v horách mezi Beverly Hills a Studio City. Rezidence s rozlohou přibližně 600 čtverečních metrů, umístěná na netradičním trojúhelníkovém pozemku o rozloze skoro čtvrt hektaru, s nádherným panoramatickým výhledem po údolí San Fernando, má pět pokojů a sedm koupelen umístěných ve třech patrech.

V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s jídelnou a vybavený krbem. Z pokoje vedou velké prosklené dveře na terasu. Dále se zde nachází skvěle vybavená a prostorná kuchyně se širokým dvojitým ostrůvkem, pracovními deskami z pravého mramoru, velká společenská místnost s barovým koutem opatřeným mramorovou deskou a prosklenou vinnou vitrínou. Venku na terase pak najdete příjemné posezení, vestavěný gril a veškeré vybavení pro grilování, plavecký bazén s terasovitou stěnou, která je zasazena do svahu za domem.

Mezi nové Sereniny sousedy patří kytarista Linkin Park Brad Delson a popová hvězda Gwen Stefani.

23letá šampionka Grand Slamu vlastní kromě této nemovitosti ještě byt v Paříži, pozemek v prestižní enklávě Bears Club Jupiter na Floridě a rezidenci s rozlohou 580 čtverečních metrů v Palm Beach Gardens, rovněž na Floridě.