Za sedm milionů dolarů si pořídili luxusní apartmán na jižním Manhattanu, v nově přestavěné budově West Village. Obyvatelé této budovy jsou opravdu rozmazlováni pohodlím a servisem, jaký se jen tak nevidí. V přízemní lobby, tedy ve vstupní hale, je rozmístěn pohodlný nábytek k posezení, kde se mohou sousedé setkávat a podiskutovat. Rovněž se tu nachází nádherný krb, na nádvoří je velká zahrada a v jedné z přilehlých místností vlastní knihovna. V budově dále najdete lázně se saunou, fitness centrum a basketbalové hřiště nebo lezeckou stěnu.

Samotný apartmán se rozkládá přibližně na 300 metrech čtverečních, má čtyři ložnice a malou studovnu a každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou. Velká okna s dvojitými skly jsou chráněna proti UV záření a po celém bytě se rozkládají masivní dubové podlahy klasického vzoru parket. Prostorná kombinace obývacího pokoje a jídelny se rozkládá do délky skoro třiceti metrů a v otevřené, luxusně vybavené kuchyni stojí kuchyňská linka s mahagonovými skříňkami.

Jason a Jenny vlastní kromě této nemovitosti ještě jeden byt na jižním Manhattanu a právě zvažují jeho prodej. Stěhování do nového domova tedy nebude nijak daleko.