Všech pět bytových jednotek (čtyři dvoupokojové a jedna garsoniéra) nakonec herci přineslo téměř 11 milionů dolarů, což je ale o dva miliony dolarů méně, než populární hollywoodská hvězda původně požadovala.

Podle různých spekulací se představitel populárního piráta Jacka Sparrowa a sběratel nemovitostí dostal do finančních potíží, a to zejména po rozchodu se svou ženou Amber Heard, které se snaží řešit prodejem některých ze svých mnoha bytů. Prodeje pěti jednotek ve stylu art deco v nádherné budově Eastern Columbia zřejmě nebudou poslední.

Během posledních týdnů se mu podařilo prodat čtyři dvoupokojové jednotky, ta poslední, jednopokojová, ležela na realitním trhu déle, protože prodej takovýchto garsoniér není příliš populární. Všechny jednotky jsou na jednom poschodí a Johnny je záměrně neproměnil v jeden velký byt. Chtěl uchovat specifičnost a originální ráz každého bytu. Některé z nich využíval k bydlení, dvě jednotky měl jako pracovnu a studio. Sama budova je velmi originální, nachází se v centru Los Angeles a je známá díky své čtyřboké věži s hodinami na každé straně.

Všechny jednotky dohromady mají neuvěřitelných 1150 metrů čtverečních! Nakonec byly prodávány samostatně, a nikoli jako jeden celek. Populární herec se nechce vyjadřovat k tomu, zda peníze, které za jednotlivé byty získal, použije na zaplacení odstupného po rozvodu, či ne.