Luxusní sídlo bylo postaveno v tomto roce, a tak LeBron bude jeho prvním majitelem. Celková plocha trojpatrové vily je neuvěřitelných 1580 metrů čtverečních! Zdá se, že velikostí i luxusním vybavením předčí Jamesovu vilu v Akronu v Ohiu.

Podlahy v domě v hlavní hale, obývacím pokoji a jídelně jsou vydlážděny mramorem, stejně tak pracovní desky a další vybavení obou kuchyní. Jedna z nich se nachází v domě, druhá stojí venku pod střechou, nedaleko bazénu a je určena ke grilování a pořádání různých večírků. Mramorové podlahy najdeme také v některých z 11 koupelen.

Osm ložnic s vlastními koupelnami (hlavní ložnice majitele má dokonce koupelny dvě!, z nichž v jedné je umístěna i vířivka) nejsou jediným luxusem tohoto sídla. V domě je umístěno soukromé divadlo, kinosál, bazén a posilovna. Nechybí zde ani sauna, vinný sklípek, a dokonce tzv. doutníkový pokoj, který je určen pro pánskou společnost. Tři posledně jmenované místnosti, umístěné společně s garáží v podzemí domu, tvoří takzvanou „auto galerii“, jak ji označuje sám novopečený majitel.

Pro pohodlí obyvatel domu byl ze spodního podlaží až na terasu vybudován výtah. Z terasy, pokryté trávníkem, je nádherný výhled po okolí, od Los Angeles až k oceánu. Kdy přesně se bude LeBron James stěhovat, není ještě jisté, ale dům už je pro nového majitele kompletně připravený.