Žijeme v době, kdy chceme víc než kdy jindy měnit své životy. Zbavovat se zlozvyků, přežitků a otevírat se novému. A jaká je lepší příležitost, než začít se změnou v novém roce? Vše je především o naší vůli, ale nápomocná nám může být i opravdu ojedinělá a neotřelá kampaň „Odstřihni se“.

Jak se zapojit?

Princip soutěže je jednoduchý. Stačí jít na odstrihnise.cz, najít obrázek, bez čeho bude náš život lepší, vystřihnout obrázek, vyfotit se s ním a sdílet na svém facebookovém profilu a použít hashtag #odstrihnise. Už díky prostému uvědomění si a pojmenování toho, s čím nejsme spokojeni, se nám uleví. Zároveň si při vystřihování procvičíme i svou zručnost a příjemně se uvolníme, neboť kdo z nás může říci, že si od dětství jen tak pro radost vystřihoval? Prvních 50 odvážných navíc obdrží prémiové nůžky Fiskars Classic.

Čím jsou nůžky výjimečné?

Málokdo ví, že oranžové nůžky Fiskars Classic způsobily před padesáti lety převrat v každodenní praxi stříhání, neboť byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí. Nejen že byly lehčí, pohodlnější a snadněji ovladatelné oproti těžkým kovovým nůžkám, ale také znamenaly významný krok vpřed ve střižném výkonu. Usnadnily tak mnoha lidem práci a dodnes slouží svým majitelům po celém světě. Od té doby se univerzálních nůžek Fiskars Classic s oranžovými držadly prodala více než miliarda. Můžete je nalézt kdekoli - od kuchyňského šuplíku v domě babičky až po Muzeum moderního umění v New Yorku. A jedny se speciálním označením k padesátému výročí zahájení výroby mohou být i vaše. Jednoduše se zapojte do soutěže na odstrihnise.cz.