Poté, co se 52letý rockový kytarista Slash, vlastním jménem Saul Hudson, se svou bývalou manželkou Perlou Hudson rozhodli prodat své sídlo v Beverly Hills, dlouho hledal místo, kde by znovu zakotvil. Když se na trhu objevila nádherná vila v Encinu, bylo rozhodnuto.

Tato novostavba zabírá prostor neuvěřitelných 940 metrů čtverečních! Mísí se v ní moderní vybavení s tradičním designem, takže působí velmi přirozeně a příjemně. Celý interiér je laděn do světlých barev, podlahy pokrývá bílý dub, některé stěny jsou zdobeny bílými cihlami a dekorativními lištami.

Francouzská okna a dveře nejen skvěle propojují interiér s přilehlými terasami, ale společně s vysokými stropy dodávají celému domu světlo a vzdušnost.

V domě se nachází šest ložnic a deset koupelen, některé z nich vybavené sprchovým koutem, jiné vanou. Další prostory zahrnují velkou a prostornou jídelnu, obývací pokoj s krbem, kancelář, hernu, kino, posilovnu a velkou saunu s vlastním balkonem. Impozantní otevřená kuchyně má dva mramorové pulty, snídaňový kout a také potřebnou komoru na zásoby.

V okolí domu se nacházejí rozlehlé pozemky s bazénem a vířivkou, kryté terasy, ohniště, gril, sportovní hřiště a domek pro hosty. Tato nádherná nemovitost bezpochyby bude Slashe inspirovat, aby zazpíval jednu ze svých posledních písní: “Vezmi mě domů”.