Přestože svou nemovitost v západním Hollywoodu zakoupila teprve na podzim loňského roku, rozhodla se Rihanna svůj nový dům opět prodat nebo pronajmout. Za měsíční pronájem požaduje 16 500 dolarů, pokud by se někdo rozhodl dům koupit, vydá za něj 2,85 milionu dolarů.

Na ploše necelých 300 metrů čtverečních se nachází dvoupatrová vila, jejíž velmi moderní interiér je laděný do bílé a dalších světlých barev.

V přízemí se nachází kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, všude jsou položené dřevěné podlahy, které zakrývají podlahové vytápění. Velká a skvěle vybavená kuchyňská linka opět v bílé barvě je doplněna luxusními nerezovými spotřebiči, pohodlným varným ostrůvkem a velkým barovým pultem v jednom.

Jídelní stůl pojme šest lidí, ale v případě potřeby se zde nají i více hostů. Obývací pokoj je velmi jednoduše zařízený, dominuje mu velká bílá pohovka.

Každá z pěti ložnic má svou vlastní přilehlou koupelnu, jedna velká koupelna se nachází i ve spodním podlaží. Ložnice jsou pomocí francouzských dveří propojené s terasou. Všechny místnosti mají vysoké stropy a velká okna, kudy do domu vniká hodně světla, takže interiér působí velmi vzdušně a světle.

Celý pozemek je ohraničen vysokým živým plotem, díky čemuž je majitelům dopřáno soukromí. Bazén před domem je nezbytnou součástí stejně jako přilehlý domek pro hosty s vlastním pokojem, koupelnou a kuchyňkou.

Vzhledem k tomu, že nemovitost se nachází přímo v centru Los Angeles, blízko kaváren, butiků a dalších obchodů, není pochyb o tom, že Rihanna najde zájemce o pronájem či koupi velmi brzy.