46letý zpěvák, tanečník a herec umístil svoji nemovitost na realitní trh nejprve za cenu 2,3 milionu dolarů. Protože o dům nebyl zájem, snižoval cenu až k současné částce 1,69 milionů, za kterou byla nemovitost prodána.

Dům o celkové užitné ploše 631 metrů čtverečních má pět ložnic, čtyři velké a jednu malou koupelnu. Kuchyně je otevřená a přechází do jídelny a obývacího pokoje. V domě se také nachází například domácí kino, jehož interiér výrazně připomíná cirkusový stan. Nový majitel určitě bude přehodnocovat, jestli v něm i v dalších místnostech zachová původní styl připomínající obydlí fanouška chlapecké skupiny NSYNC.

Trojpatrový dům má výhled na moře ze všech místností. Díky velkým oknům a proskleným dveřím vedoucím na terasy si nový majitel může vychutnávat západy slunce, ohňostroje nebo pohled na vodní hladinu. Velké a otevřené prostory spolu s prosklenými plochami dodávají celému domu světlost a vzdušnost. Schodiště spojující jednotlivá patra jako by se vznášela v prostoru.

Pokud je nový majitel fanouškem zábavy, bude naprosto nadšený nejspodnějším patrem, kde se nachází herna s kulečníkovým stolem, stolním fotbalem a dalšími zábavními prvky, vlastním barem s vinným sklípkem, již zmíněné domácí kino s tzv. mokrým barem. Odtud vedou posuvné dveře přímo na terasu, kde se nachází velký bazén a vodní jeskyně s vodopádem.

Chris Kirkpatrick byl zakládajícím členem NSYNC spolu s idolem mnoha dívek Justinem Timberlakem. Společně s jejich kapelou dokázali prodat více než 70 milionů nahrávek, což z nich dělá jednu z nejpopulárnějších chlapeckých kapel v historii.