Whoopi Goldberg koupila tento krásný dům se šesti ložnicemi a šesti koupelnami již v roce 1993, a to za částku 2,5 milionů dolarů. Nyní chce za nemovitost 8,8 milionu dolarů, takže pokud se jí dům podaří prodat, vydělá více než 6 milionů!!! Pak by si mohla zazpívat svoji píseň “Oh happy day”, kterou zpívala její sestra v akci Mary Clarenceová.

Celková užitná plocha moderní vily, která byla dříve majetkem britského herce Davida Nivena, je 700 metrů čtverečních. Postavena byla již v roce 1933, a proto se v ní prolíná několik stylů, včetně stylu art deco, což pro hollywoodské vily není úplně typické. Nemovitost je zasazena mezi spoustou stromů, které majitelům umožňují pocit soukromí. K domu vede velká, přesto stylová brána. Celá zahrada je vkusně upravena a je znát, že zahradník slavné hollywoodské herečky se ve své práci dobře vyzná.

Dům je opravdovou ukázkou elegance. V hlavní hale se nachází podlaha pokrytá černobílým mramorem ve tvaru šachovnice, u stropů jsou vkusně vytvořené lišty a v každé místnosti ve spodním patře se nachází velký stylový krb.

Obývací pokoj je propojen s jídelnou, kuchyní a knihovnou, takže vše vytváří velký vzdušný prostor, do kterého se kromě rodiny vejde i mnoho přátel. Kuchyně je velmi prosvětlená, neboť její okna vedou na jižní stranu, kde je nádherný výhled na bazén, terasu a odlehlý lesní kaňon za bazénem. Na zahradě je umístěn i přilehlý domek pro hosty s vlastní kuchyní, koupelnou a ložnicí s mramorovým krbem.

Whoopi Goldberg vlastní kromě této vily ještě nemovitost ve West Orange v New Jersey, kterou koupila již v roce 2009, a také byt na Manhattanu ve čtvrti Soho. Nechme se překvapit, kam se přestěhuje tentokrát.