25letá zpěvačka Selena Gomez koupila tuto nádhernou nemovitost o rozloze 1000 metrů čtverečních v roce 2015 s úmyslem, že vila bude jakýmsi odpočinkovým sídlem pro její rodinu. Již ale následující rok se rozhodla nemovitost prodat, a to za 3,5 milionu dolarů. Její první pokus však skončil neúspěchem.

Dům je jeden z nejpozoruhodnějších a jeden z deseti nejdražších ve městě. Také je to šestý největší dům, který je v současnosti v nabídce na realitním trhu v USA. Byl postaven v roce 2005 na pozemku o rozloze 1,5 hektaru a jeho zařízení odpovídá modernímu anglickému stylu. Do domu vedou dvojité přední dveře, které otvírají prostor velkému foyer, jídelna má vlastní krb, nachází se tu šest ložnic s vlastními koupelnami, kuchyně se špičkovým vybavením a obývací pokoj s obrovským krbem.

Ložnice se nacházejí v prvním patře, zatímco ostatní obytné prostory najdeme v přízemí, včetně herny s biliárovým stolem, jukeboxem nebo stolem na poker, je zde také vlastní malý kinosál s osmi sedačkami, pracovna a místnost, která slouží pro odpočinek u šálku kávy.

Před domem je k dispozici bazén s mořskou vodou, lagunou a vodopádem, toboganem a vířivkou. Rovněž je zde k dispozici sportovní hřiště, dvě garáže a hlavně spousta zeleně, která poskytuje zákoutí pro procházky i odpočinek.

Selena Gomez pochází z velmi skromných poměrů. Již v dětství se snažila pomáhat své matce, která ji vychovávala sama. V deseti letech dostala Selena první velkou šanci, když si zahrála ve dvou sezonách Barney a jeho přátelé. Jako dospívající hrála v Kouzelníci z Waverly a také zahájila úspěšnou kariéru jako zpěvačka v pop music. Objevila se i v několika filmech, přesto je ale mezi lidmi známá právě díky své pěvecké kariéře.