Víme, že teď budete mít málo času. Ve chvílích, které vám zbydou mezi prací a rodinou, budete buď klečet v záhonku, nebo něco stavět a opravovat. Přesto doufáme, že náš časopis vás zase zaujme. A to nejen díky všem těm nádherným domům, do kterých vás zavedeme, ale i v rámci témat, která tu otevíráme.

Třeba nás před nějakou dobou zaujala jedna myšlenka – téma (ne)novostaveb. Porevoluční stavební boom přinesl hromady domů, které se ještě dnes často prodávají jako „novostavby“. Jenže 20 let starý dům už má spousty technologií i stavebních prvků za zenitem životnosti, a to jak té skutečně funkční, tak i té morální. Takže při téhle myšlence jsme se rozhodli věnovat se tématu postupně v našem časopisu. Začali jsme u střechy, konkrétně u střešních oken. Proč jsou kolem oken mokré mapy? Mohou za to okna? Je lepší je vyměnit, nebo stačí opravit? To jsou otázky, které pálí spoustu lidí. A tak jsme se vypravili za člověkem nejpovolanějším a zeptali se ho na to, jak poznat, že střešní okna jsou už špatná.

Když otočíte pár stran, pak narazíte na náš článek o zařizování koupelen. Je to zajímavé. Stejně jako inspirace z betonu. Ano, tenhle materiál jindy používaný jen pro stavbu, se dostává i do interiérů. Jsou z něj umyvadla, stolky, světla…

A zase listujeme dál. Tady si přijdou na své fanoušci slaměnek. Článek o nich – o nejkrásnějších druzích, o jejich pěstování i sušení najdete jako obvykle v zadní části časopisu věnované zahradě.

Samozřejmě, že toho máme mnohem víc. Mnohem víc. Jako vždy. A tak nezaváhejte a kupte si nové číslo na stáncích nebo si objednejte jeho předplatné.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.