Justin Bieber se rozhodl změnit adresu a z Beverly Hills se stěhuje do West Hollywoodu do vily o třech ložnicích a celkové užitné ploše 600 metrů čtverečních, což je však pouze poloviční velikost oproti původnímu domu v Beverly Hills! Celková hodnota vily a pozemku kolem ní je 17,9 milionu dolarů. Zpěvák bude platit měsíční nájem v hodnotě 55 000 dolarů.

Nádherná vila s výhledem na západní pobřeží skrývá nejen tři ložnice, ale také obrovský obývací pokoj, který je propojený s jídelnou a skvěle vybavenou kuchyní, dále vlastním kinosálem a pracovnou. Místnosti jsou díky obrovským proskleným stěnám opticky velmi vzdušné a světlé, ložnice i obývací pokoj mají vlastní vstup na terasu. I koupelny jsou alespoň z jedné strany prosklené, takže přímo z vany se můžete kochat výhledem na město.

Dům je postaven ve třech podlažích, přičemž přízemí je propojené s velkou terasou, na níž je k dispozici bazén s vířivkou a lehátka pro odpočinek nebo party. Najdete tu i kulečníkový kout a samostatnou kuchyň pro grilování a zahradní večírky. Také první patro má svou vlastní, i když menší, terasu, na kterou vede výstup z jedné z ložnic.

Justin Bieber se rozhodl přestěhovat poté, co se rozešel se svou přítelkyní Selenou Gomez. Jejich společný domov v Texasu, vila o pěti ložnicích a šesti koupelnách, se teď objevila na realitním trhu za 3 miliony dolarů.