Tento nádherný viktoriánský dům, postavený již v roce 1907 na pobřeží v Old Tacoma, si můžete zakoupit za 1,6 milionu dolarů, tedy v přepočtu za více než 32 milionů korun. Na realitním trhu se tento dům objevil poprvé po třiceti letech. Je to zajímavá stavba s množstvím unikátních designových prvků a nabízející komfortní bydlení na ploše přes 380 metrů čtverečních.

Když přejdete rozlehlý trávník před domem, vstoupíte na přední verandu, kde si můžete dát ranní kávu a snídani. Vypadá jako z mnoha amerických filmů. V oknech na verandě a také v hale jsou nádherné vitráže. Vstupní dveře byly zhotoveny z masivního dubového dřeva a dřevo vás bude provázet celým domem. V hlavní hale najdete kromě stropních trámů a sloupů celé dřevěné obložení a i nábytek v ostatních místnostech je z kvalitního masivu.

Dům má pět ložnic a čtyři koupelny, obývací pokoj a zvláštní pokoj pro návštěvy propojený s barem, který je často označován jako domácí hospůdka. V obývacím pokoji je umístěn nádherný obrovský krb. Ostatně krby obložené kvalitním dřevem se nacházejí téměř v každé místnosti v domě. Na rozdíl od současného trendu tady je kuchyně oddělena v samostatné místnosti a stejně tak i jídelna. Najdete tu i menší „zelenou jídelnu“, která nese svůj název díky výrazné barvě stěn a je využívána zejména pro snídaně či večeře v menším rodinném kruhu. Nechybí zde ani pracovna nebo místnosti pro četbu a odpočinek.

Film „10 důvodů, proč tě nenávidím“ je americká komedie z prostředí střední školy a je inspirován Shakespearovou komedií Zkrocení zlé ženy. Ve své době byl jedním z nejoblíbenějších filmů pro mládež a ani dnes neztrácí na svém vtipu a půvabu.