Po mnoha měsících hledání konečně našel to pravé! Ben Affleck se svou přítelkyní Lindsay Shookus se rozhodli zainvestovat a pořídit si pořádný dům. Také jeho děti Violet, Seraphina a Samuel už vilu navštívily. Bydlí se svou matkou a Benovou bývalou manželkou Jennifer Garner nedaleko, takže otce budou moci často navštěvovat. I to bylo zřejmě jedním z hlavních kritérií, která hrála při výběru nového domova důležitou roli, protože Ben chce se svými dětmi trávit svůj volný čas.

Vzhledem k tomu, že v domě se nachází sedm ložnic s vlastními koupelnami, budou tu děti mít i své pokoje a dost prostoru. To bylo pro Bena důležité, protože jak se nechal slyšet, hledal „family friendly house“, tedy dům, který by byl vhodný pro rodinu, a to přesto, že s přítelkyní Lindsay zatím žádné děti nemá.

V přízemí se nachází velký obývací pokoj, který je propojen s jídelnou a kuchyní. Jejich okna vedou na prosluněnou velkou terasu. Ta je částečně zastřešena, takže pohodlně snídat či večeřet můžete i tam, pokud vám to počasí dovolí. Kromě toho jsou v domě další pokoje určené k odpočinku, zábavě (například ke hře biliár) a pro návštěvy. Také zde nechybí pracovna a samozřejmě i tělocvična a domácí kino.

Pro fanoušky kvalitního vína se ve sklepě nachází vinotéka, kterou by Benovi mohl leckterý znalec závidět.

Venku pod terasou je umístěn bazén a také domek pro hosty, který je plně vybavený, takže návštěva jej může využívat jako plnohodnotné bydlení. Na terase je rovněž menší kuchyňský kout a vybavení pro grilování a zahradní party.

Poté, co se Ben rozvedl se svou ženou, bydlel dočasně v domku pro hosty v domě Jennifer Garner, právě aby mohl být nablízku svým dětem. S Jennifer mají stále dobrý vztah a nyní, když se mu konečně podařilo koupit „dům snů“, budou jistě všichni už definitivně spokojení.