Nádherná vila ve středozemním stylu byla postavena v roce 1958, sama zpěvačka ji koupila před více než deseti lety. Už jednou se ji pokoušela prodat, a to před dvěma lety, ovšem právě za cenu přesahující 3,5 milionu dolarů. Teď zkouší své štěstí podruhé.

Víceúrovňové sídlo je obklopené velkým pozemkem a živým plotem, na jižní straně pod terasou se nachází bazén s vířivkou, ke kterému vede přístup přímo z obývacího pokoje a z herny, jak místnost určenou pro odpočinek, v níž se nachází i biliár, nazývá sama zpěvačka.

V přízemí je také umístěna velká kuchyně s centrálním ostrůvkem, jídelna, dva hostinské pokoje a už zmíněný obývací pokoj s hernou. V obývacím pokoji tvoří hlavní dominantu nádherný obrovský krb a překvapivě tu najdete chromovou tyč určenou k pole dance neboli k tanci u tyče! Podlahy v domě jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a dřevěných dekorativních prvků zde najdeme celou řadu. Zajímavá je také ze dřeva vyrobená vinotéka, která je zasazena do prostoru pod schodištěm vedoucím z přízemí do horního poschodí.

V horních patrech se pak nacházejí ložnice, z nichž ta hlavní, určená pro majitele, má dvě přilehlé koupelny a dvě šatny! Celkově mohou majitelé v domě využít čtyři ložnice a sedm koupelen. Z každé ložnice vedou dveře ven na menší balkonky vybavené příjemným posezením, takže není nutné využívat jen spodní terasu s bazénem.

Celý dům je velmi prosvětlen spoustou oken a dveří, působí vzdušně a prostorně. Vše zde má své místo a interiér je zařízen velmi vkusně a elegantně. Nový majitel zde jistě najde spokojený domov.