Tento nádherný byt zakoupil 74letý hollywoodský herec již v roce 2001 za tři čtvrtě milionu liber, a to přímo od developerů. Nyní ho nabízí za dvojnásobek. Je to také poprvé, co se nemovitost, nacházející se v přestavěné továrně na výrobu marmelád Hartley, objevila na otevřeném realitním trhu.

Součástí apartmánu je terasa o rozloze 130 metrů čtverečních, ze které je výhled na hlavní londýnské památky, včetně katedrály svatého Pavla, London Eye, The Shard, Tower Bridge a Canary Wharf. Z celého bytu díky jeho rozloze a oknům od podlahy ke stropu pak máte dokonalý panoramatický výhled 360 stupňů na celé okolní město.

Podlahy v bytě jsou pokryty parketami z brazilského ořechu, v kuchyni je vše vybaveno v nerezavějící oceli a s nejluxusnějšími spotřebiči. Celkové ladění apartmánu je velmi minimalistické, moderní a elegantní. Převládá bílá barva, která bytu dodává ještě větší vzdušnost a optickou otevřenost.

Továrna na marmelády Hartley pochází původně z 20. let minulého století, byla přestavěna a byty v ní byly přímo prodávány zájemcům, aniž by se kdy objevily na realitním trhu. Lokalita se stala velmi vyhledávaným místem a ceny bytů se zde vyšplhaly velmi vysoko. Přesto o ně byl obrovský zájem právě pro jejich umístění a celkovou dispozici.

Hollywoodská hvězda a majitel Oscara Robert De Niro získal v roce 2016 povolení ke stavbě hotelu s 83 ložnicemi v Covent Garden, a proto se rozhodl tento byt prodat a přesunout svůj zájem jinam.