Reese je opravdu na roztrhání. Kromě filmů, které natáčí, jejího vlastního knižního klubu, připravovaných pamětí, četných televizních a filmových projektů se stará o výchovu svých tří dětí a nyní si prý ještě vzala na starost prodej jednoho z domů, které se svým manželem Jimem Tothem vlastní v Nashvillu.

Nemovitost, rozkládající se na pozemku o více než 7000 metrech čtverečních, stála v roce 2014 na realitním trhu 3,3 milionu dolarů, nyní je na prodej za 4,4 milionu dolarů. Hlavním sídlem ležícím na pozemku je cihlový dům, vybavený sedmi ložnicemi a osmi koupelnami.

U vstupu do domu se nachází přední veranda lemovaná podpěrnými sloupy. Poté, co vejdete dovnitř, ocitnete se v nádherném velkém foyer, které vede dále do obývacího pokoje a jídelní části propojené s kuchyní. V místnosti dominuje obrovský krb a klenutý trámový strop. V hořejším patře se pak nacházejí ložnice včetně hlavní ložnice majitelů, jež je kromě koupelny vybavena i šatnou, kterou by majitelce záviděla leckterá žena.

Na pozemku se nachází další hostinský domek o dvou ložnicích, třech koupelnách, s obývacím pokojem, jídelnou a kuchyní, kde si můžete všimnout kvalitních dřevěných podlah a dřevěného stropu. Tento domek je úplně samostatnou jednotkou a užívají ji zejména návštěvníci rodiny. Na terase nechybí ani venkovní kuchyně určená pro letní vaření, grilování a zahradní party, a také velký plavecký bazén a malý bazének s vířivkou. V domě je k užívání i tělocvična, za kterou by se nemuselo stydět ani fitness centrum.

Rodina Reese Witherspoonové vlastní v Nashvillu celkem tři nemovitosti a většinu času se zdržuje ve svém domě v Pacific Palisades v Los Angeles, který herečka koupila v roce 2014 za 12,7 milionu dolarů. Toto sídlo je skryté zvědavým novinářům a paparazziům za vysokými zdmi a stromy. Propagační tým populární herečky však vydal zprávu, že informace o prodeji je mylná, že toto sídlo herečce nepatří. Také herečka sama uveřejnila na Instagramu: „Tento dům je tak hezký, ale není můj!“