Jeden ze čtyř největších ostrovů patřících do souostroví San Juan Islands mezi Seattlem a Vancouverem, který nese název Orcas, teď říká „paní“ nové majitelce, kterou se stala Oprah Winfreyová. Geograficky patří tento ostrov pod stát Washington, původně byl tvořen dvěma parcelami, které jsou však nyní propojeny do jedné, s užitnou plochou asi 43 akrů a nachází se na něm dvě velké nemovitosti.

Hlavní z domů byl postaven v roce 2007, jeho užitná plocha je přes 730 metrů čtverečních a kromě obývacího pokoje jsou zde čtyři ložnice se čtyřmi koupelnami. V domě se rovněž nachází nádherná obrovská pracovna, která je v prvním patře společně s ložnicemi, stejně tak jako pokoj pro zábavu, v němž jsou umístěny cvičicí stroje nebo stůl na biliard. Obě poschodí spojuje točité schodiště, vyrobené ze dřeva. Všechny prostory v domě jsou velmi rozlehlé, otevřené a mají dřevěné stropy a velká okna, z nichž můžete pozorovat pobřeží a okolní lesy.

Zatímco spodní místnosti mají dřevěné podlahy a obložení kombinuje oblíbený design dřevo – kámen, v místnostech v hořejším patře se nacházejí koberce. I zde jsou nádherné dřevěné stropy a chrámová klenba.

Kuchyně je vybavena kvalitními spotřebiči a vede do jídelny a obývacího pokoje. Díky velkým proskleným dveřím je v ní vždy dost světla a můžete tudy také podávat občerstvení přímo na terase, která se nachází před kuchyní a obývacím pokojem, a pozorovat východ slunce.

Takzvaný domek pro hosty zabírá užitnou plochu téměř 300 metrů čtverečních a i tady se nacházejí čtyři ložnice a dále tři koupelny. K pozemku patří také domek označovaný jako čajovna, oddělená sauna, nádherná asijská zahrada a vybudované turistické stezky, potok, který vede do malého jezírka.

Pro další nádherné fotografie z luxusního sídla této oblíbené moderátorky navštivte naši fotogalerii.