Nicole a Keith koupili své sídlo, které leží asi půl hodiny jízdy od Nashville, v roce 2007, a to za částku 2,45 milionu dolarů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 35 akrů a samotný dům má užitnou plochu přes 500 metrů čtverečních.

Sídlo je ukryté mezi kopci v nádherné přírodě, obklopené lesy a i samotný pozemek je víceméně ponechán v tomto duchu. Pouze okolo domu je vybudována terasa se zákoutími pro odpočinek a zahradní party.

V domě se nachází čtyři ložnice, šest koupelen a celý interiér je vybudován ve velmi moderním elegantním stylu. V obývacím pokoji se nachází nádherný krb s akcenty z nerezové oceli. Ta je rovněž na skříňkách kuchyňské linky, jejíž deska je tvořena žulovým kamenem. Kuchyně v domě není příliš velká, ale naprosto dostačuje potřebám majitelů a je skvěle vybavená.

Hlavní ložnice je sama jakýmsi apartmánkem, zahrnuje v sobě kromě spacího prostoru také malý obývací prostor se sedačkou a konferenčním stolkem, luxusní koupelnu a velkou šatnu.

V domě nechybí ani pracovna a plně vybavená fitness místnost. Na pozemku pak najdete také menší domek, který je určen především pro návštěvu nebo pro případného správce domu.

Nicole a Keith vlastní kromě této nemovitosti ještě jedno sídlo, asi 25 km vzdálené od tohoto domu. Tam se kromě jiného nachází i velký bazén a tenisový kurt. Kromě toho mají další nemovitosti v okolí Sydney, v Beverly Hills a také dům se 110akrovým pozemkem v Novém Jižním Walesu.