Opulentní sídlo na předměstí Atlanty leží na pozemku téměř 1,5 akru a slavný zpěvák ho koupil v roce 2012 za částku 1,5 milionu dolarů. Poprvé se jej pokusil prodat už před čtyřmi roky, a to za sumu 4,8 milionu dolarů, ale nenašel se žádný zájemce. Nyní konečně uspěl a nemovitost má nového majitele.

Vila o rozloze téměř 1300 metrů čtverečních má nádhernou vstupní bránu z kovaných železných desek. Po vstupu se ocitnete ve dvoupodlažním foyer s dvojitým točitým schodištěm spojujícím obě poschodí. Ve spodním patře se nachází přímo kolosální kuchyně s varným ostrůvkem, která vede do jídelny a na druhé straně do zimní zahrady. Obývací pokoj sousedí s hernou, kde je umístěn bar a také stůl na ping-pong. V přízemí najdete i soukromé, velmi luxusně pojaté kino s plátnem a skvěle vybaveným audio a video systémem.

Horní podlaží pak skrývá šest ložnic, v každé z nich se nachází vlastní nádherný krb. Těch je v domě celkem deset! Rovněž koupelen je tu víc než dost, osm plných a čtyři poloviční koupelny na celý dům. Nechybí ani dvě velké pohodlné šatny sousedící s hlavní ložnicí a nabízející veškerý komfort pro pohodlné převlékání a líčení.

V přilehlém domku se nachází další ložnice a koupelna a menší obývací pokoj s kuchyní. Domek je vhodný buď pro personál, nebo pro návštěvníky. V garáži je místo pro tři automobily a venku na zahradě nechybí bazén, hřiště na basketbal a dětský herní kout s trampolínou.

Nyní 79letý zpěvák není v oblasti realit žádným nováčkem, již se mu podařilo prodat své nemovitosti v Los Angeles a v Beverly Hills, a to celkem za více než 60 milionů dolarů.