Elizaberh Taylor a její tehdejší manžel Michael Wilding se přestěhovali do této nádherné vily v roce 1954. Podle vyprávění prý jeli náhodou kolem domu, viděli na plotě upoutávku na jeho prodej a jen se zastavili, aby se po domě porozhlédli. Okamžitě se však do něj zamilovali a rozhodli se pro jeho koupi. Když se pár v roce 1956 rozvedl, dům zůstal Elizabeth. Ta jej pak prodala v následujícím roce. Nedochovaly se zprávy o tom, za kolik Elizabeth s manželem dům koupili ani za kolik byl následně prodán.

Luxusní sídlo s obytnou plochou větší než 770 metrů čtverečních se nachází na dvouakrovém pozemku v oblasti Beverly Crest. Má nádherný výhled na město a leží jen pár kilometrů od známého hotelu Beverly Hills, kde Liz strávila své šestery líbánky (z celkových osmi).

V domě se nachází šest ložnic a sedm koupelen, velké elegantní atrium, čtyři místnosti jsou vybaveny krbem, dále je tu knihovna, sauna a malé studio, které zřejmě sloužilo jako soukromé kino a divadlo, a také pracovna. Skvěle vybavená a obrovská kuchyně je propojena s jídelnou a s obývacím pokojem. Ze všech místností i z venkovního bazénu si můžete užít pohled na město a okolí.

Současný majitel domu, devadesátiletý Marvin Gross, bývalý advokát, koupil tuto nemovitost v roce 1997 za 2 miliony dolarů, když ho na ni upozornil jeho klient, architekt Budd Holden. Na otázku, zda je pro něj tento dům vzácný, když v něm kdysi bydlela taková celebrita, jako byla Elizabeth Taylor, odpověděl, že to pro něj nebylo rozhodující. „Jen jsem dal na Buddovo doporučení.“

Budd Holden byl známým architektem a s koupí nemovitostí či jejich rekonstrukcemi pomáhal mnoha slavným osobnostem, jako např. Barbře Streisand nebo Cher.

Nyní po 21 letech se Marvin Gross rozhodl dům prodat, protože pro jeho potřeby je dům zbytečně velký. Nicméně právě spojitost s tím, že v domě bydlel někdo slavný, může pomoci najít pro vilu rychle nového majitele, neboť lidé si rádi pořizují domy, jejichž historie je spjata s Hollywoodem.