Téměř každý dům, ve kterém bydlí slavní, má nejen velkou zahradu, terasy na zahradní party nebo spoustu koupelen a ložnic, z nichž podle našich představ alespoň polovina vůbec není využívána, ale hlavně bazén. U nemovitosti, která bazén postrádá, se to projeví na její prodejní ceně.

Někdo dává přednost klasickému plaveckému bazénu o minimální délce 25 m, jiný zase uvítá spíše menší relaxační bazének s připojeným vodním barem. Někteří slavní si libují v bazénech atypických, například s vodní jeskyní, menším vodopádem nebo různými jinými stavebně zajímavými prvky. Každopádně nemovitostí, které nemají v “základní výbavě” alespoň malý bazén, se ve vlastnictví celebrit nachází minimum.

I když nemáte dům, ale vlastníte “pouze” luxusní apartmán, bývá u něj terasa s vlastním či společným bazénem. Bazén totiž není jen místo pro sport. Na terase u něj probíhají různé večírky a zahradní party, a to si málokterá celebrita nechá ujít.

Nahlédněte s námi alespoň do některých zajímavých domovů slavných a zkuste si vybrat, který bazén by se vám nejvíc líbil?