Populární zpěvák koupil tuto nádhernou nemovitost v roce 2016 za necelých 5,5 milionu dolarů. Sídlo se nachází na pozemku o rozloze přibližně 120 akrů v Columbii v Tennessee. Sama příjezdová cesta od hranice pozemku k domu měří téměř kilometr!

Hlavní budova o rozloze 900 metrů čtverečních je opravdovou ukázkou luxusu, všude leží ručně vyrobené dřevěné podlahy z kvalitního dubu a ruční prací jsou i skříně, police a vitríny, které se v domě nacházejí.

Dvě patra spojuje točité schodiště, které spolu s nábytkem dodává domu rustikální styl a neotřelou eleganci. Ve vstupní hale hned vedle schodiště také uvidíte úžasné akvárium s mořskými rybkami.

V domě je k využívání šest ložnic a devět koupelen. Většina ložnic a obývací pokoj nebo pracovna jsou vybaveny kamennými rustikálními krby, které místnostem dodávají velmi útulnou atmosféru. Každá ložnice je vybavena v jedinečném stylu a má svou vlastní koupelnu, rovněž luxusně vybavenou v kombinaci přírodního dřeva, kamene a dlažby.

V přízemí se kromě obývacího pokoje nachází skvěle vybavená kuchyně s linkou opět na míru vyrobenou z kvalitního dřeva, stejně jako jídelna. Špičkové spotřebiče jsou jenom třešničkou na dortu už tak fantasticky vypadající kuchyně, kterou by ocenil mnohý z nás. Nechybí tu ani středový kuchyňský ostrov.

V místnosti, kterou lze považovat za pracovnu, ale také jakýsi odpočinkový pokoj pro přátele, můžete obdivovat Aldeanovy hudební trofeje, které nasbíral za svou pěveckou kariéru, dále sbírku kytar, v přízemí se rovněž nachází dobře vybavená posilovna a bowlingová dráha s elektrickým pohonem.

A zcela v duchu country stylu nechal Jason Aldean u domu vybudovat koňské stáje a na pozemku je část vyhrazena koňskému výběhu, takže je tu opravdový ráj pro milovníky koní. Z pozemku si můžete užít i nádherné výhledy na okolní lesy, pastviny a prameny řeky Tennessee.

Pokud byste chtěli odpočívat, hned za domem nechybí ani bazén s vedlejší vířivkou, jsou tu dvě venkovní kuchyně plně vybavené pro zahradní party a grilování.

Sídlo zvané Talley Moore není Aldeanovým jediným majetkem, kromě něj vlastní také nemovitost Black Jack Ridge v Centerville, rovněž v Tennessee.