Olympijská medailistka konečně našla kupce pro své nádherné přepychové sídlo. Poté, co se se svým manželem loni rozvedla, snažila se jejich společnou nemovitost prodat. Z původní ceny 4,4 milionu dolarů však musela 500 000 dolarů zlevnit, aby se jí konečně podařilo dům prodat.

Dům se čtyřmi ložnicemi a šesti koupelnami se nachází na pozemku o rozloze téměř dvou akrů, v luxusní čtvrti poblíž populárního klubu New Country. Vila byla původně zdobena mramorem a zlatými akcenty v podobě listů a vinné révy, uvnitř i venku se nacházely sošky a busty. Michelle s manželem nechali všechny tyto zdobné detaily odstranit a dům uvedli do velmi jednoduchého a elegantního stylu.

Ve hlavním foyer se původně nacházely koberce a schodiště zdobily dekorativní urny. Konstrukce schodiště byla dřevěná a v hale byly skleněné lustry s dekorativním kováním. I toto vše bylo odstraněno. Na fotografiích v galerii můžete vidět nynější moderní podobu hlavní haly.

Rovněž kuchyně byla zmodernizována, barevně vyladěna do světlých odstínů a vybavena kvalitními spotřebiči. V koupelnách se nachází kvalitní mramorové obložení v barvách černé nebo lososově červené.

Zahradě dominuje bazén, ke kterému je přímý přístup z terasy a který je ohraničen ozdobným zábradlím. Na zahradě se také nachází ohniště a grilovací koutek s vybavením a několik laviček či pohodlných křesel vyzývajících k odpočinku.

Michelle Kwan, 38 let, byla a je jednou z největších krasobruslařek v moderní americké historii, v roce 1998 získala bronz a v roce 2002 stříbro na olympijských hrách. Je pětinásobnou světovou šampionkou a devítinásobnou americkou šampionkou.

Po svém odchodu do důchodu v roce 2006 se Michelle Kwan pustila do politického života, pracovala jako velvyslankyně veřejné diplomacie pro prezidenta George W. Bushe a později v podobném postavení pro prezidenta Baracka Obamu. Během prezidentských voleb v roce 2016 podpořila Hillary Clintonovou.