Brian Kelley, 33 let, strávil celé roky získáváním sedmi okolních parcel, které připojil ke svému pozemku. Ten tak nyní dosahuje téměř 71 akrů. Přestože se pozemek nachází jen 25 minut jízdy autem od centra města, máte pocit, že stojíte v oáze vzdálené mnoho kilometrů od civilizace.

Kromě hlavní budovy, která má rozlohu 160 metrů čtverečních, se na pozemku nachází tři další domy. The Party Barn o rozloze 110 metrů čtverečních je zvláštní především svým systémem trojích prosklených garážových dveří, které lze výklopně otevřít a vejít přímo do hlavního pokoje. Zde nechybí skvěle vybavený bar a dále ložnice s patrem na spaní.

Psí dům (The Dog House) je ze všech domů největší, jeho rozloha čítá 260 metrů čtverečních a nachází se v něm čtyři ložnice, tři koupelny, obývací pokoj a plně vybavená kuchyně.

Od hlavní budovy pak vede asi 30 metrů dlouhý most, který končí u dalšího domku, umístěného v korunách stromů. Jeho rozloha je asi 50 metrů čtverečních a byl vybudován v roce 2014 Petem Nelsonem, moderátorem show Mistři stromových domů. V domku je polokruhová ložnice s kruhovým lůžkem. V přízemí se nachází hangárová část s mokrým barem.

Vzhledem k tomu, že tuto usedlost obývá zpěvák, nechybí zde ani vlastní nahrávací studio s neonovým nápisem Vibez, odkazujícím na zpěvákovu vlastní značku Tree Vibez Music.

Hlavní budova o rozloze 1 600 čtverečních metrů je postavena na plošině a má obloukovitou terasu. Přízemí je malováno bílou barvou s dřevěnými trámy, francouzskými dveřmi a velkými okny. V obývacím pokoji je kamenný krb a hlavní ložnice v horním patře má šatnu s vlastní pračkou a sušičkou.

Nemovitost je ideální pro velkou rodinu, jako zábavní nebo rekreační centrum.