Přestože musel Bruce Willis velmi zlevnit, aby se mu podařilo najít pro svůj ranč kupce, stále se jedná o jeden z největších prodejů v oblasti Hailey, která se nachází přibližně 12 kilometrů jižně od Sun Valley. Herec se poprvé pokoušel prodat nemovitost v roce 2011, tedy osm let poté, co ji za nezveřejněnou částku koupil. Podruhé dal svůj ranč na realitní trh v roce 2016, a to už s nižší cenou. Poslední požadovaná cena činila 5,9 milionu dolarů.

Willis, známá hvězda mnoha filmů, jako např. Pulp Fiction, Smrtonosná past nebo Pátý element, nechal přestavět hlavní budovu o rozloze 840 metrů čtverečních, takže nyní se v ní nachází celkem šest ložnic s vlastními koupelnami, samozřejmostí je velký obývací pokoj s dominantním krbem a prosklenými dveřmi vedoucími přímo na terasu, který je propojen s jídelnou. Prostorná kuchyně zabírá celou jednu místnost, uprostřed ní se nachází pracovní ostrůvek a je vybavena nejmodernějšími spotřebiči.

Aby se slavný herec mohl stále udržovat v kondici, nechal v domě vybudovat zcela novou velkou posilovnu.

Styl obydlí je typický pro americké ranče, snoubí se tu kombinace kamene a dřeva, která vytváří čistotu a jednoduchou eleganci. Dům nabízí veškeré pohodlí pro vícečetnou rodinu.

Nedaleko hlavní budovy stojí také domek pro hosty vybavený jako samostatná jednotka obývacím pokojem, ložnicí s koupelnou a samostatnou kuchyní. Nechybí ani vyhřívaný bazén s vodními skluzavkami, vodopády a lanovými houpačkami. Na pozemku se rovněž nachází rybník s několika vodními přítoky a samotný pozemek je téměř celý zalesněn.

Podle informací z realitní kanceláře Engel & Völkers Sun Valley je Bruce Willis rád, že se mu podařilo prodat ranč za tuto stále velmi atraktivní cenu. Nového majitele však zástupci kanceláře odmítli prozradit. Jediné, co řekli, je, že nový majitel je Willisovým velkým fanouškem.