Mezonetový byt nedaleko centra, který sdílí s partnerem Sašou Kopkou, není jejich. Je pronajatý. Míša ví, že to není ideální. „Teď je velmi špatná doba si brát hypotéku. Ceny bytů jsou strašně vysoko a ty podmínky, aby vám vůbec hypotéku dali, jsou naprosto šílené. Zvlášť pro někoho, kdo je na volné noze jako já,“ hodnotí tenhle problém krásná Míša.

Samozřejmě, že s tímto stavem se nehodlá smířit. Ráda by nějaký ten baráček. „Přála bych si domeček někde za Prahou, nejlépe u vlakové zastávky, abych mohla být za chvíli v centru. Ale zatím jen tak koukáme, i ty pozemky jsou opravdu drahé. Ale v tomto bytě nemůžeme zůstat do nekonečna, já to vím. Hlavně, když přijdou děti, chtělo by to něco většího,“ řekla muzikálová diva.

Zatím tedy bydlí v menším bytě, který i přesto, že tu netráví mnoho času je nádherně uklizený. A hlavně je plný andělů. Kam se podíváte, tam jsou andělé menší i větší. „Já miluju andělíčky, takže jsou všude, a pak také dary od přátel a rodiny. Je to trošku horší s tím prachem, ale já jsem na ten úklid pedant, takže si to vše uklidím,“ dodala se smíchem Míša.

Tak se pojďte podívat, jak tenhle krásný pár bydlí a jak nádherný výhled na Prahu mají ze své terasy.