Katy Perry si minulý rok pořídila v oblasti Hidden Valley v Beverly Hills luxusní rezidenci za cenu 19 milionů dolarů. Když nyní viděla v nabídce realitní kanceláře tuto „malou vilku“ za 7,5 milionu dolarů, která se nachází vedle její hlavní vily, neváhala a zakoupila ji také. Je zřejmě jedinou multimilionářkou, která vlastní dvě luxusní nemovitosti v docházkové vzdálenosti mezi sebou.

S podivem zůstává, proč zpěvačka potřebuje další dům pro návštěvy, když její hlavní nemovitost se rozkládá na ploše 540 metrů čtverečních a určitě by všem hostům poskytla dostatek prostoru. Můžeme se jen dohadovat, že Katy Perry chtěla svým hostům i sobě poskytnout co nejvíce soukromí.

Vilka má rozlohu 440 metrů čtverečních a nachází se v ní čtyři ložnice a pět koupelen. Byla postavena ve španělském stylu s bílými okenními rámy a velkými prosklenými dveřmi, jež vpouštějí do místností spoustu světla a svěžího vzduchu, je obklopena z jedné strany zahradou, v níž se nachází květinové pergoly a záhony, a z druhé strany je chráněna vysokými kopci. Vila je tvořena dvěma hlavními budovami propojenými křídlem. Na zahradě nechybí bazén s okolními lehátky ani prostor pro zahradní party a grilování.

Dominantní místností je bezesporu obývací pokoj, v jehož rohu stojí piano a v čele velká knihovna, do níž je zabudovaný i širokoúhlý televizor. Celkové ladění nábytku ve vile je však minimalistické, takže místnosti působí opravdu velmi prostorně a vzdušně. Rovněž barvy jsou voleny s citem a vkusem, převládá bílá, krémově hnědá a obecně světlé pastelové tóny. V každém pokoji se nachází krb ještě více zútulňující tyto prostory.

Na první pohled skromná, přesto však velmi moderně zařízená kuchyně s elegantním proskleným stolem přímo láká k ranní kávě. Rovněž stůl v jídelně má prosklenou hlavní desku a umožňuje posezení pro četnější obyvatele či návštěvníky vily.

Ve všech místnostech se nacházejí pohodlné sedačky a křesla, včetně ložnic v horním patře. Vše jako by vybízelo k uvolnění se, odpočinku a poslechu příjemné hudby. Celý dům v sobě nezapře stopy ženské ruky, ať už jsou to jemné tapety v koupelnách, zlatě rámovaná zrcadla, či velká spousta květin, zejména bílých orchidejí, rozestavěných v každé místnosti.