„Žiju tady v pronajatém bytě už čtyři roky. Mám všechno kousek, jak do centra, tak do nákupního centra. Nechtěla bych žít jinde,“ rozpovídala se hvězda Instagramu, seriálů a českého divadla.

Na interiéru je znát, že je tu spokojená. Je to tu tak nějak zabydleno po dívčím způsobu. Už jen pohled na botník vyrazí spoustě lidem dech. Vždyť takovou sbírku bot jí může závidět i leckterá hollywoodská hvězda.

Ale to není všechno – v ložnici má i velkou šatní skříň. Tedy ne skříň, jen police. A ty jsou také zavalené oblečením. Přesto si prý Bára občas stěžuje, že nemá co na sebe. „Jsem prostě normální ženská, která si své nakupování musí nějak obhájit.“

Ložnice pak je jako pro panenky. Velká kovová postel s nebesy plní svůj účel na výbornou, ale prý by si dnes už pořídila jinou.

Cesty do Mostu

Jak to, že tak krásná žena nemá žádný prostor pro oblečení nějakého mužského? Protože ten její bydlí v Mostu. Takže svůj byt využívá spíš na přespání, když hraje, a jinak jezdí za ním. I proto jí nevadí miniaturní kuchyňka. „Moc jsem toho tady nenavařila. Většinou není pro koho. Častěji já jezdím za partnerem, ale když už tu je, ráda chystám snídaně,“ směje se Bára, která se chytila i na divadelní scéně.