Míša Nosková se po finále soutěže Česko hledá SuperStar rychle etablovala mezi zpěváky a herce a jde z role do role. Teď dokonce dostala nabídku do Londýna, která je prakticky neodmítnutelná. Její diář je plný. Tak plný, že domlouvání setkání trvalo dva měsíce. Nakonec vše klaplo a my se setkali v domě jejích rodičů, kam se uchýlila po rozchodu společně se svou dcerou Eliškou. Ta je ráda, že je u babičky a Míša, že má společnost.

„Rodiče ten dům postavili, dá se říct, vlastníma rukama. Vymazlili si to tady a je to pro mě takový přístav, kam se vracím velmi ráda. Hlavně si můžu na půdě skladovat všechny věci, které pořád stěhuju, až si ze mě máma utahuje, že ta půda není nafukovací,“ smála se Míša.

Míša s dcerou bydlí společně v jednom pokoji, který byl kdysi jejím královstvím. Dřív asi netušila, že jednoho dne bude svou postel sdílet s vlastní dcerou, která se v ní roztáhne tak, že Míša skoro padá na zem.

Se slepicemi

Dům má i velkou zahradu, kde je třeba umístěná vířivka. Ovšem Eliška raději využívá bazén, zatímco dospělí sedí pod slunečníkem na venkovní terase.

Na zahradě je spousta ovocných stromů a také slepice. „To je tátova záliba. Měli jsme i králíky, ale ty už jsme snědli,“ povídala Míša s tím, že teď mají takovou podivnou odrůdu slepic, které jsou strašně chlupaté a běhají dost podivně. „Mám z nich trochu hrůzu,“ smála se muzikálová hvězda.