Zpěvák si rád užívá života. Pořádá spousty večírků a mejdanů, zve přátele na grilovačky. Jenže od starého mládence bychom očekávali, že jeho byt bude vypadat všelijak. Jen ne moderně, uklizeně a elegantně. „Když jsem se přestěhoval do Prahy, bydlel jsem na ubytovně. Bylo to opravdu šílené období, ale já neměl moc peněz a bydlel jsem na Slovensku. Nechtěl jsem si platit drahé bydlení. Nakonec jsem se ale rozhodl nastálo zůstat v Praze, tak jsem hledal to pravé, kde bych se cítil jako doma, až jsem našel tento dům,“ prozradil Marian.

Jeho práce znamená, že musí doma zkoušet. V obývacím pokoji pak přezpívává party, ovšem zatím si naštěstí nikdo nestěžoval. „Snažím se moc nezpívat večer, i když mi to párkrát ujelo, když tu byl mejdan,“ smál se při naší návštěvě Marian.

Jenže zima není to pravé na jeho styl života. Rád pořádá party a je s přáteli. „Proto se vždy těším na jaro a léto, kdy můžu konečně odkrýt bazén a u toho si hezky grilujeme a popíjíme. Miluju večerní koupačky s dobrou skleničkou vína,“ usmíval se Marian.

Marian je překvapivě i dobrý kuchař a podle toho vypadá i jeho kuchyně. „Jsem velký kluk, takže si rád něco uvařím. V mrazáku mám vždy připravené nějaké dobré masíčko, miluju steaky na všechny způsoby. Ale rád si udělám nebo i návštěvě třeba špagety,“ prozradil zpěvák.

Když jsme nahlédli do ložnice, překvapilo nás, jak je jednoduchá, komfortní a řekněme až usedlá. Samozřejmě, že si sem nezadaný Marian rád pozve dívku na noc. „Jsem svobodný muž, tak proč bych tu nemohl mít nějakou ženu. Třeba by ty stěny něco zajímavého na mě řekly. Ale já to mám spíš na dobrý spánek, postel jsem vybíral dlouho, aby se v ní pohodlně leželo,“ řekl s úsměvem na rtech Vojtko.

V koupelně zaujme rohová vana a kbelík na chlazení vína. „Když tu mám návštěvu, musím být přeci vybaven. Ale já sám si rád dám pěnovou vanu, k tomu si dám hezky bublinky a jen tak relaxuju, nebo si pustím televizi,“ dodal Marian.