Malý útulný domek se nachází v proslulém kaňonu Nichols Canyon nedaleko Los Angeles, kde mají své usedlosti i další hollywoodské hvězdy. Herečka koupila nemovitost před 4,5 lety za částku 1,7 milionu dolarů, a to od tenisové hvězdy Venus Williamsové, nyní za ni požaduje o dvě stě tisíc více.

Domek je vystavěn na plošině z jedné strany přiléhající k vysokému kopci, jenž vilu chrání před větrem a tvoří jakýsi přírodní živý plot. Na plošině je pak kolem domu vybudována prostorná terasa s dvorem. Přímo před domem vzniklo dost místa na venkovní bazén s lehátky a zahradním posezením. Celá stavba vznikla v padesátých letech minulého století a rozkládá se na užitné ploše 150 metrů čtverečních.

V jednopatrové budově se nachází tři ložnice, dvě koupelny a prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyně. Ve všech místnostech si můžete povšimnout trámových stropů a velkých, od země ke stropu prosklených oken, podlahy v medové barvě pocházejí z kvalitního tvrdého dřeva a v obývacím pokoji tvoří nádhernou dominantu nejen této místnosti, ale celého domu kamenný krb, jehož design můžete obdivovat nejen z pohledu uvnitř pokoje, ale také zvenku.

V kuchyni, jež je vybavena moderní, elegantní linkou s jednoduchými, avšak kvalitními a nákladnými skříňkami a designovými spotřebiči, byla část stropu nahrazena prosklenou střechou, která místnost výrazně prosvětlí. Ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi na míru a jejich prosklené dveře vedou na terasu. Jedna z ložnic byla přebudována na pracovnu.

Terasa okolo domu je vysypána kačírkem a obložena velkými dlaždicemi, takže působí velmi čistě, elegantně, a přitom rozhodně ne nudně. Část venkovní terasy je zastřešena a i zde se nachází pohodlný zahradní nábytek vybízející k odpočinku. Co zde možná pro někoho chybí, je větší zahrada s květinovými záhony či stromy, ale pro ty, kteří svůj volný čas nechtějí věnovat jen údržbě zahrady, je taková velikost venkovního prostoru přímo optimální.