Anthony Hopkins, který má britské i americké občanství, se v devadesátých letech minulého století přestěhoval do USA a zde si kupuje nemovitosti buď v oblasti Pacifiku, nebo v Malibu. Tuto novou nádhernou vilu v oblasti Bluffs v Pacific Palisades zakoupil se svou třetí ženou, kolumbijskou herečkou Stellou, těsně před Vánocemi, takže nový rok zřejmě oslavil už zde. Nemovitost stála 6,6 milionu dolarů a její užitná plocha je téměř 580 metrů čtverečních, rozdělených do tří podlaží.

Při příchodu z hlavní ulice vede k domu schodiště, které je večer působivě osvětleno, a tak máte pocit, jako byste vcházeli „z temnoty do nebe“. Velká hala v prvním poschodí vás uvede do rozsáhlých prostor, kde jsou propojeny jídelna s obývacím pokojem a kuchyní. Ta je vybavena luxusními spotřebiči značky Miele. V tomto poschodí je rovněž umístěna pracovna.

Obrovská prosklená stěna opticky propojuje interiér s vnější terasou, kde je umístěn bazén s vířivkou a vodotrysky a také zahradní posezení. Zahrada je bohužel velmi malá, ale to je dáno tím, že tato čtvrť je velmi přeplněna domy, a tudíž vnější prostory kolem domů jsou minimalizovány. Nicméně pro potřeby majitele domu je dostačující.

Ve druhém patře se nacházejí ložnice, hlavní ložnice majitele domu má výhled na Tichý oceán, dále koupelna s prosklenou sprchou, která má rovněž velká okna směřující k Pacifiku, prostorné posezení a velká šatna. Celkem se v domě nachází pět ložnic a šest koupelen.

V přízemí je k dispozici velká garáž s prostorem pro čtyři luxusní vozidla. V současnosti zde stojí černé Ferrari F430 Spider, které využívá sám herec, zatímco jeho manželka dává přednost Testarosse, dalšímu velmi oblíbenému typu miamských vozidel. Dále v přízemí můžete vidět obrovské domácí kino, hernu se stolem na biliár, domácí tělocvičnu na jógu a také vinný sklep s 800 lahvemi vína.

Všechna patra spojuje nejen schodiště, ale i luxusní výtah, který vede až na střechu, kde je rovněž velká terasa nabízející místo k odpočinku a opalování. Odtud je nádherný výhled na oceán a na západ slunce.