Luxusní sídlo v Pasadeně v Kalifornii bylo navrženo firmou Marston & Van Pelt a postaveno v roce 1913. Zachovává si mnoho původních prvků, jako například obložení stěn, stropní medailony či dřevěné podlahy se vzorkovnicí. Kromě hlavní čtyřpatrové budovy se na pozemku nachází i domek pro hosty. Celková užitná plocha obou budov je neuvěřitelných 1760 metrů čtverečních!

Celý pozemek je ohrazen živým plotem skýtajícím majitelům soukromí a klid, k hlavnímu domu vede příjezdová cesta, lemovaná stromy. Pozemek má rozlohu více než 1,2 hektaru a kromě domů se na něm nachází i rozlehlá zahrada, trávníky, dva bazény a tenisový kurt.

Do domu vede vstupní schodiště, za nímž se rozprostírá hlavní hala. Zde najdete točité schodiště spojující všechna čtyři patra i suterén. Celý dům je velmi světlý, vzdušný a jednotlivé místnosti jsou velmi prostorné. V každé z nich se nachází otevřený krb, v některých pokojích obložený mramorem. V hlavní budově najdeme sedm ložnic (další tři jsou umístěny v domku pro hosty), velký obývací pokoj, několik menších odpočinkových místností, které lze využít i jako pracovnu, knihovnu nebo salonky.

Místnosti v suterénu byly využívány jako herny a bar a také se zde nachází velký vinný sklípek s policemi z kvalitního dřeva a vířivka.

Za zmínku stojí i kuchyně, která je jedním slovem obrovská! Tak jako celý dům se nese v tónu bílé a světlých pastelových barev a nechybí v ní pracovní ostrůvek. Je vybavena moderními spotřebiči a má velkou pracovní plochu i dostatek úložných prostor. Na ni navazuje místnost, kterou lze využít jako jídelnu.

Domek pro hosty je rovněž vybaven velmi komfortně pro pobyt návštěvy, kromě tří ložnic je tu i obývací pokoj a kuchyně. U obou budov se nachází zastřešená terasa se zahradním nábytkem, vybízející k odpočinku.

V domě i jeho okolí bylo natáčeno mnoho scén ze seriálu Dynastie. Mezi diváky asi nejznámější je scéna v liliovém jezírku, kde skončila jedna ze šarvátek mezi Lindou Evans a Joan Collins. Kromě tohoto seriálu se však palác objevil i v seriálech Matlock, Knight Rider a také ve filmu Billy Madison.