Luxusní vila ve čtvrti Fryman Canyon v Los Angeles přinesla své bývalé majitelce něco přes 3 miliony dolarů, což sice není málo, ale ve srovnání s požadovanou cenou 4,2 milionu dolarů je to o milion méně. Lucy Liu koupila nemovitost v roce 2001 od herečky Patricie Arquette.

Vila je skrytá před světem ve spleti stromů a keřů, přístupná je díky své příjezdové cestě a byla postavena na 410 metrech čtverečních užitné plochy. V brožurách realitních kanceláří byla popsána jako “řemeslný drahokam”. Jedná se o nepříliš rozlehlou nemovitost, ale dům je velice útulný a komfortně zařízený. Nachází se v něm čtyři ložnice a pět koupelen, z nichž každá je obložena ručně vyráběnými dlaždicemi.

Krátká a relativně úzká vstupní hala se otevírá do přilehlého obývacího pokoje a jídelny, která sousedí s velkou kuchyní. V obývacím pokoji se nachází rohový krb, který dominuje místnosti. Jeho protějškem je v opačném rohu stojící klavír, který neplní jen dekorativní funkci. Okna od podlahy ke stropu umožňují nádherný výhled na lesy obklopující pozemek. Z jídelny i z obývacího pokoje vedou dveře na venkovní terasu, která končí u bazénu s vířivkou.

Kuchyňská linka je vybavena špičkovými spotřebiči a úžasně vykládanou dlaždicovou podlahou. Na fotografiích můžete porovnat původní bílou kuchyňskou linku, která však byla zrenovována a dostala tmavý, přírodní design.

Ložnice nabízejí dostatek prostoru a pohodlí, v každé se nachází dvojpostel v královské velikosti. Dřevěné podlahy i obložení oken působí velmi útulně a zapadají do celkového designu domu. Hlavní ložnice je obložena brokátovými textiliemi a i z ní vedou dveře přímo na terasu. Také přilehlý domek pro hosty s krytou terasou a výhledem na bazén nabízí pohodlné ložnice pro návštěvníky.

V hlavní vile se také nacházejí tělocvična a pracovna. Garáž skrývá dostatek prostoru pro auto i hereččinu oblíbenou motorku a rovněž může sloužit jako menší dílna.

Lucy Liu, filmová a televizní herečka, modelka a umělkyně, hvězda filmů Charlieho andílci a Kill Bill nebo seriálu Ally McBealová, je také malířkou, sochařkou a fotografkou. Její kolekce děl je nyní k vidění například v galerii v Singapuru. Kromě toho část svého života zasvětila práci pro charitu, spolupracuje například s organizací UNICEF a v roce 2011 se stala mluvčí kampaně za lidská práva.