Vila představuje velkou část hercovy rodinné historie, neboť Williamsova matka jej nechala postavit v roce 1974 a od té doby až doposud v něm rodina bydlela. Dům, jehož užitná plocha měří 280 metrů čtverečních, se nachází v jedné ze dvou plážových enkláv v Malibu, které jsou soukromé a hlídané. V pěší vzdálenosti se nacházejí známé a velmi vyhledávané restaurace Geoffrey’s a Paradise Cove.

Jak zmiňují realitní kanceláře, jedná se o jednu z nejkrásnějších pláží v Malibu, kde uvidíte nádherné výhledy na pobřeží stejně jako úchvatný západ slunce nad oceánem.

Dům prošel celou řadou renovací, tou poslední byly nové základy s cementovými pilíři, což je velmi zásadní, zvlášť pokud se jedná o dům stojící na písku v blízkosti oceánu. První věcí, které si každý hned povšimne, jsou stěny ze skla od země až ke stropu, které velmi prosvětlují vnitřní prostor, stejně tak jako vysoký strop, který se nachází v obývacím pokoji a v podstatě spojuje dvě patra. V hlavním pokoji se rovněž nachází velký bílý kamenný krb, který dotváří celkový elegantní dojem, jímž vila působí.

V kuchyni, jež je opět laděna ve světlém stylu, stojí kromě velké kuchyňské linky i pracovní ostrov, který ještě zvětšuje pracovní plochu. Najdete zde nerezové spotřebiče, dvojitou troubu, chladničku Sub-Zerou a velké množství úložných prostor. Linka je ukončena barem, za nímž se nachází jídelní kout. Ten již tvoří součást obývacího pokoje.

Dřevěné schodiště vede do horního patra, kde jsou umístěny tři ložnice s trámovými stropy. Hlavní ložnice majitelů má východ na terasu, všechny pokoje pak mají výhled na pláž nebo na druhou stranu na hory. Pokoje jsou velmi prostorné a i zde jsou okna pokrývající celé stěny, takže sem proniká hodně přirozeného světla. Zatímco v přízemí je na podlaze položena mramorová dlažba, v ložnicích leží na podlaze koberce.

Dům je ve velmi dobrém stavu a v podstatě neobývaný, neboť Barry Williams a jeho bratr se svými rodinami jej využívají jen pro víkendové či prázdninové pobyty, kde se obě jejich rodiny setkávají. Vzhledem k tomu, že jejich děti jsou již dospělé a času na společná setkání je méně, rozhodli se bratři dům prodat.