Nemovitost původně patřila Deanu Factorovi, pravnukovi Maxe Factora, zakladatele kosmetické firmy. Dean tuto luxusní vilu koupil téměř před deseti lety se svou manželkou Shannon za 9,5 milionu dolarů, nyní ji prodal za necelých 14 milionů.

Vila leží na pozemku o rozloze 1000 metrů čtverečních, je obehnána vysokým živým plotem, který ji i její obyvatele skrývá před zvědavými pohledy lidí z ulice. Užitná plocha téměř 1000 metrů čtverečních je rozdělena do třech poschodí, v nichž se nachází šest ložnic se šesti celými a dvěma polovičními koupelnami.

Velmi rozměrné prostory jsou vyloženy podlahami z tmavého dřeva, jež tvoří kontrast k celkově světle laděnému interiéru. Prostorné vstupní foyer je otevřené a propojuje výškou dvě patra. Za ním najdete elegantní obývací pokoj s jídelním koutem, který navazuje na kuchyň. Bílá sedací souprava koresponduje i s bílou kuchyňskou linkou, která by uspokojila i nejnáročnějšího kuchaře. Spousty úložných prostor, pracovní ostrov, který stejně jako celá linka, má pracovní desku z kvalitního mramoru a ty nejmodernější a nejkvalitnější spotřebiče – zkrátka potěšení zde vařit.

V přízemí se dále nachází ještě jeden společenský pokoj a pracovna/knihovna. Ložnice jsou umístěny v horních patrech. Ze všech ložnic vedou velké dvoudveřové prosklené dveře na terasy. Pokoje jsou prostorné, v každé ložnici se nachází krb, pohovka a toaletní či pracovní stůl, podlahy jsou opět z tmavého dřeva a místnosti jsou laděny do bíla či krémova. Koupelny, které k ložnicím přiléhají, nabízejí možná až nadbytek prostoru, jsou luxusně zařízené a mají podlahové vytápění.

V každém patře se rovněž nachází velká šatna s množstvím polic a skříní, takže není nutné samotné ložnice zahltit nábytkem.

Z obývacího pokoje vedou dveře na zastřešenou terasu, kde si majitelé mohou pohodlně odpočinout, posnídat či uspořádat zahradní party. K tomu je zde také postaven zahradní krb a venkovní gril. Terasa plynule navazuje na zahradu, na níž je umístěn venkovní bazén s okolo stojícími lehátky.

Podzemní místnosti pak ukrývají kromě vinného sklípku také biliárovou hernu, posilovnu, saunu a kino. Kutilové zde najdou také skvěle vybavenou dílnu.

Jennifer Garner se po rozvodu s manželem Benem Affleckem dohodli prodat svou společnou nemovitost v Pacific Palisades. Novým majitelem se stane zpěvák skupiny Maroon 5 Adam Levine. Jennifer a Ben získali za svůj dům 32 milionů dolarů, což umožní Jennifer dostatek prostředků ke koupi Factorovy vily.