Výstavy Tržnice a Bydlení na Zahradě Čech odstartují jarní sezonu na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích.

Návštěvníci budou moci výstaviště navštívit již 10. dubna od 9 hodin. Otevřeno pak bude po dobu pěti dní až do neděle 14. dubna, denně od 9 do 17 hodin. V nabídce bude oblíbený sortiment, jako jsou sadba, cibuloviny, květiny, zahradní potřeby, zahradní technika, hnojiva, postřiky. Chybět nebude ani vše potřebné okolo domu i do domácnosti z oblasti bytových doplňků, krbů, nábytku, realizací kuchyní a koupelen, stavebních materiálů i tepelné či solární techniky.

Letošní ročník proběhne týden před Velikonocemi, a protože téma se tímto samo nabízí, veškeré expozice budou stylizovány do veselých barev prezentující tento jarní svátek. Motto celého konceptu je „Hody, hody, doprovody“.

Návštěvníci si mohou vstupenky opět zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu již od poloviny března, a to tradičně v Informačním centru na Mírovém náměstí a v sídle společnosti Zahrada Čech, Na Vinici 948/13 v Litoměřicích. Vstupenky bude možné po předchozí domluvě zaslat také poštou. Více informací naleznete na webových stránkách www.zahrada-cech.cz.