Záznamy o majetku ukazují, že dánský heavymetalový hudebník vlastnil tuto velkolepou nemovitost od roku 1993, kdy ji zakoupil za nezveřejněnou částku. Vila se rozkládá na pozemku o velikosti více než dvou akrů. Původně zde byly tři parcely, pozemek pokrývá výběžek poloostrova a táhne se od centra města až k mostu Golden Gate. Je zde nádherný výhled na pobřeží a zátoku.

Samotná budova má užitnou plochu téměř 1300 metrů čtverečních a čtyři poschodí. Najdete zde šest ložnic s vlastními koupelnami a tři poloviční koupelny. V domě se také nachází pět krbů, které dominují jednak obývacímu pokoji, jednak některým ložnicím, jež připomínají spíše pohodlné apartmány.

Poschodí jsou propojena jednoduchým točitým schodištěm a v halách i koupelnách jsou položeny mramorové podlahy, které dodávají celému vzhledu elegantní ráz.

Vstupní hala je otevřeným prostorem a zaujímá do výšky dvě patra. Bohatě rozčleněné prostory vedou do obývacího pokoje s elegantně jednoduchým mramorovým krbem a dvoupatrovou prosklenou stěnou, jež propůjčuje místnosti velké množství slunečního svitu. Zařízení je spíše minimalistické a velmi moderní.

Obývací pokoj přechází volně v prostornou jídelnu a monumentální otevřenou kuchyň s nejmodernějším vybavením a rovněž mramorovou podlahou.

Hlavní ložnice, jež svým prostorem rovněž zabírá dvě patra, zahrnuje také velkou mramorovou koupelnu, jejíž zvláštností je obrovské akvárium umístěné přímo za vanou.

Dvě podlaží, jež se nacházejí pod úrovní hlavní cesty, mají výhled na překrásné terasy. Najdete v nich společenskou místnost, mediální nahrávací studio, hernu, bar a podzemní squashový kurt.

Na hlavní terase, jež je přístupná z kuchyně, se nachází zábradlí s balustrádami. Schodiště vede přímo k velkému bazénu a vířivce. Je zde spousta místa pro zahradní party a grilování. Terasa z přední strany domu, jež vede k přístupové cestě, připomíná malý ambit. Po stranách hlavního vchodu vedou arkádové oblouky a celý prostor je půvabně doplněn velkými kontejnery a květináči se vzrostlými rostlinami, takže připomíná středomořský styl bydlení.