Rozlehlý luxusní srub se sedmi ložnicemi, osmi koupelnami a celkovou plochou kolem 700 metrů čtverečních je skvělým místem pro ty, kteří milují zimní sporty. Můžete odtud vyrážet na sněžné skútry nebo na lyže a přímo z domu je nádherný výhled na okolní lesy a skály a hřebeny Aspen Highlands. Ke srubu patří pozemek o rozloze přibližně dvou akrů, většinu z toho tvoří lesy.

„Hlavním zážitkem je pocit soukromí a také dojem, který by si lidé mohli spojovat s pobytem ve Švýcarsku – zasněžené vrcholky hřebenů a skvělé lyžování,“ tak zní slova realitní makléřky Carrie Wellsové z agentury Coldwell Banker Mason Morse, s nimiž bývalá majitelka souhlasí.

V hlavní místnosti domu, obývacím pokoji, stojí jako dominanta velkolepý kamenný krb, který odděluje obývací a jídelní prostor. Krb udává této místnosti rustikální tón, jenž se prolíná celým domem.

Na jídelnu navazuje kuchyně s barevnými dlaždicemi, zdobícími nejen hlavní linku, ale také snídaňový bar. V blízkosti stojí útulný rohový snídaňový koutek. Kuchyně sice není extra velká, nicméně dobře vybavená a pro potřeby obyvatel, trávících zde dovolenou, naprosto dostačující.

Hlavní ložnice má jednu stěnu celou prosklenou a z ní vedou dveře na terasu, která přiléhá právě pouze k tomuto jednomu pokoji. Odtud je kouzelný výhled na hory.

Hlavní terasa v přízemí vede kolem celého domu a nabízí spoustu místa k odpočinku. V zadní části domu je u ní umístěno ohniště, kde lze připravovat zahradní party, zatímco v přední části jsou umístěna lehátka a sedací souprava se stolkem a slunečníkem.

Nad garáží se nachází ještě speciální apartmán pro hosty a v domě nechybí ani prostor pro zábavu, který je zastoupen kulečníkovým stolem. Velkou pýchou Melanie Griffith byla také výstavba vinného sklípku s kapacitou až 9 000 lahví!

Oblast Aspenu je oblíbená nejen díky svým zimním sportům, v létě je vyhledávána turisty a cyklisty. Přesto však dům, jenž je ukrytý v horách, nabízí dostatek soukromí a klidu. Melanie Griffith koupila dům v roce 2002 se svým manželem Antoniem Banderasem, a to za cenu 3,55 milionu dolarů.

Poté, co se pár v roce 2015 rozvedl, jezdila rodina do srubu stále méně a méně, až se Melanie nakonec rozhodla srub prodat. Zástupci realitní kanceláře nechtějí prozradit jméno nového majitele, tvrdí však, že nejde o žádnou celebritu, ale o podnikatele, který sem chce jezdit na dovolenou se svou rodinou.