Po rozvodu s manželkou Sydney Davisovou v roce 2016 se Billy Bush rozhodl prodat jejich společné sídlo, které zakoupili asi před 13 lety za částku 2,1 milionu dolarů. Rezidence byla postavena v roce 2004 na pozemku o přibližně tři čtvrtě akru, nedaleko historického Starého Města s panoramatickým výhledem do údolí řeky v Park City. Ve vile se nachází čtyři ložnice, čtyři plné a dvě poloviční koupelny, a to na ploše kolem 530 metrů čtverečních, jež je rozdělena do tří poschodí.

Obytné prostory zahrnují i velký, komfortně zařízený obývací pokoj s vznosným stropem s dřevěnými trámy, asymetrickým kamenným krbem a obrovským obloukovým oknem, jež se otvírá do zahrady s terasou. Na obývací pokoj navazuje jídelna s přilehlou kuchyní. Ta je rozložena kolem velkého varného ostrova a je vybavena špičkovými spotřebiči z nerezové oceli. Žulové obklady a pracovní deska elegantně ladí se skříňkami z kvalitního dřeva, vyrobenými na míru truhlářem.

K dispozici je majitelům hlavní apartmá s kamenným krbem a vlastní velkou koupelnou na prvním patře a k němu připojená kancelář, která může sloužit také jako náhradní ložnice pro hosty s vestavěnou postelí Murphy. Dva další prostorné pokoje pro hosty na tomto poschodí mají rovněž své vlastní koupelny.

Rodinný pokoj, sloužící také jako herna a čítárna, rovněž s kamenným krbem a barem velikosti kuchyně, je umístěn v podzemním poschodí spolu s druhým velkým apartmá, jež má opět vlastní velkou koupelnu s parní sprchou!

Exmanželé Bush a Davisová mají další společný rodinný dům v zámožné čtvrti Royal Oaks v Encinu, v Kalifornii, který se rovněž rozhodli prodat, a to za téměř 5,4 milionu dolarů. Byl navržený a postavený v roce 1950 významným a vlivným architektem Paulem Revere Williamsem a zakoupený v roce 2004. Vila má koloniální styl, je v ní k dispozici pět ložnic a šest koupelen. V blízkosti rezidence o rozloze 540 metrů čtverečních se nachází domek pro hosty s rozlohou přibližně 100 metrů čtverečních, s dalšími dvěma ložnicemi, koupelnou a obývacím pokojem s kompletní kuchyní. Součástí nemovitosti je samozřejmě venkovní bazén a velká příjemná zahrada.