Je asi zcela pochopitelné, že tak kreativní a tvůrčí člověk, jakým je producentka a prezidentka loutkoherecké společnosti Jim Henson Co. (The Muppets) Lisa Henson, bude obývat stejně kreativní a nápaditý dům, který se v mnohém vymyká standardním nemovitostem celebrit. Dům byl inspirován španělskou architekturou a kulturou a je nádhernou středomořskou perlou mezi rezidencemi bohatých a slavných v Beverly Hills.

Tato nemovitost, jež byla postavena již v roce 1927, je mnoha realitními agenty popisována jako "magická". Zachovala si mnoho nádherných originálních prvků. Najdete zde tlusté omítkové stěny, taškovou střechu, klenuté otvory, balkonky s mřížkami z tepaného železa a okenní mříže, trámové stropy, barevné obklady ze Středomoří a těžké dveře vyřezávané ze dřeva. Zkrátka jako byste se najednou ocitli na španělském venkově. Tomuto dojmu napomáhá také osázení zahrady a příjezdové cesty, kde najdeme kaktusy, aloe a další keře, stromy či květiny typické pro teplé středomořské podnebí.

Samozřejmě vybavení rezidence odráží i moderní stylové novinky. K nejmodernějším místnostem patří bezesporu kuchyně, která nabízí luxusní spotřebiče a velký varný ostrov s posezením pro čtyři i více osob. Mezi další moderní prvky patří domácí posilovna a kino. Zajímavou kombinací 21. století a tradičního stylu je knihovna.

Dům je dostatečně prostorný nejen pro samotnou rodinu, ale také pro přátele – užitná plocha nemovitosti měří více než 1000 čtverečních metrů a rovněž pozemek, na němž vila stojí, je velmi prostorný. Hlavní rezidence má pět ložnic, včetně hlavního apartmá s krbem. Samostatně stojící domek má další dva pokoje, které mohou být využity buď jako ložnice pro hosty, nebo jako pracovny, ideální pro ty, kteří si přinášejí práci i domů.

Zahrada je přístupná z mnoha pokojů v domě. Lze do ní vcházet velkými francouzskými dveřmi, jež vedou téměř z každé místnosti. Na zahradě najdete rozložité olivovníky, krásné španělské fontány a zahradní jezírka a také vyvýšené zeleninové záhony, kde majitelka pěstuje opravdu mnoho druhů zeleniny a bylinek!

K dispozici je zde také velká terasa, bazén a menší ovocný sad. Dům má v duchu španělských staveb četné terasy a balkonky s výhledem na okolí.

Z veřejnosti přístupných záznamů lze vyčíst, že Lisa Henson, dcera průkopníka loutkové zábavy Jima Hensona, koupila tuto nádhernou rezidenci v roce 2001, a to za 5,9 milionu dolarů. Na nemovitosti proběhlo během let mnoho renovací, díky nimž má dům svou nynější podobu, přesto však neztratil nic na své originalitě.