Dům ve středomořském stylu, který se nachází v půvabné čtvrti Brentonu v Los Angeles, si mladší dcera Arnolda a jeho ženy Marie Shriverové, zakoupila teprve před několika dny. Je to její první nemovitost.

Jeho velkou výhodou je dostatek soukromí před zvědavými novináři i zraky kolemjdoucích, neboť dům je situován tak, že z hlavní ulice na něj téměř není vidět. Kolem domu vede přírodní plot kombinovaný s vysokou zdí, jež končí hlavní brankou, k níž vede nízké schodiště. Ta je pod stálým kamerovým dohledem. Na zahradě stojí velká fontána, pár palem a řada rostlin v kameninových nádobách, zcela v duchu středomořských domů. V zadní části domu je schovaná menší útulná terasa s venkovním posezením, kam se lze dostat z obývacího pokoje či kuchyně. U domu najdeme rovněž dvě garáže.

Interiéry domu jsou velmi světlé, vzdušné, laděné do kombinace dřeva, bílé a pastelových barev. Nedávno byly renovovány předchozím majitelem, kterým byl návrhář dámského spodního prádla Leigh Bantivoglio.

V domě se nachází čtyři ložnice, dále obývací pokoj a formální společenská místnost, pracovna, jídelna, kuchyně a menší fitness místnost. Francouzská okna a krby v místnostech ladí s celkovým zařízením domu. Kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči Thermador a nádherně v ní kontrastují kovové prvky s tmavým dřevem, z nějž jsou vyrobeny skříňky kuchyňské linky.

Všechny čtyři ložnice mají své příslušenství a nacházejí se v horním podlaží, kam vede z hlavní haly jednoduché, avšak elegantní točité schodiště. Hlavní ložnice je vybavena koupelnou s vestavěnou vanou a mramorovými podlahami. Vedle ložnice se nachází také prostorná šatna.

Po starší sestře Katherine, která si pořídila bungalov v Santa Monice, se tedy z rodičovského domu stěhuje i mladší dcera. 27letá absolventka univerzity se nedávno dostala do většího povědomí veřejnosti tím, když natočila dokument, jenž byl vysílán na Netflixu a jehož název zní „Vezmi si své léky“ (Take Your Pills), který upozorňuje na závislost na lécích, jež se rozmáhá (nejen) mezi vysokoškolskými studenty. Christina také pracuje jako asistentka redaktorky webových stránek Goop, které založila Gwyneth Paltrow. Ty se kromě jiného věnují i zdravému životnímu stylu.