S příchodem léta a horkého počasí se na trhu s realitami vyrojily nemovitosti, které jsou situovány u pobřeží, a jejich majitelé se snaží nalákat zájemce právě na skvělé možnosti koupání, jachtaření a dalších letních radovánek. Mezi takové patří i Shaun White, jehož dvojdům je nyní na prodej.

Ve skutečnosti se jedná o dvě samostatně stojící budovy, každá má svůj pozemek a je možné je zakoupit dohromady, nebo každou zvlášť, a to za 14,5 a 12,8 milionu dolarů. Obě dvě mají pozemky něco kolem jednoho akru.

Větší budovu zakoupil olympionik v roce 2013. Jedná se o nízkopodlažní dům ve stylu ranče s podlahami z tvrdého dřeva, velkými prosklenými stěnami, kompletně zrekonstruovanou bílou kuchyní se špičkovými spotřebiči, velkým obývacím pokojem a třemi ložnicemi, z nichž hlavní ložnice je spíše samostatným apartmánem se zabudovanou šatnou a přilehlou koupelnou, kde najdete vanu s vířivkou. Tento pokoj má také samostatnou terasu.

Z domu je nádherný výhled na mořské pobřeží a západ slunce nad oceánem. Od budovy také vede dlouhé pozvolné schodiště, které končí až na pláži, takže pokud majitel nechce využívat venkovní bazén, může si celkem pohodlně „zaskočit“ vykoupat se do moře. Kromě zmíněného bazénu se na zahradě nachází pohodlné posezení se zahradním nábytkem a venkovní kuchyně s grilem a krbem.

V těsné blízkosti je umístěna i druhá nemovitost, dvoupatrový dům, který Shaun White zakoupil v roce 2016. Domek je výrazně menší, přesto je jeho užitná plocha kolem 200 metrů čtverečních. Z hlavní cesty není vidět, neboť je šikovně schován za živým plotem a z přední strany stojí blízko útesu, takže i odtud je nádherný výhled na moře.

Obývací místnosti tvoří formální obývací pokoj a rodinný pokoj v přízemí a v horním patře dvě ložnice. I zde je perfektně vybavená nová kuchyně, tentokrát v elegantním kontrastu černo-bílé barvy. Koupelny mají mramorové obložení a podlahy, v ostatních pokojích jsou podlahy z kvalitního dřeva.

Z kuchyně vedou francouzské dveře přímo na terasu, kde opět může majitel relaxovat v pohodlném zahradním posezení nebo uspořádat party pro přátele, neboť i tady je umístěna venkovní kuchyně. Ani u menšího domku nechybí bazén.

Kromě těchto nemovitostí si Shaun White udržuje ještě další vilu v Malibu, a to přímo v Los Angeles. Kromě toho vlastní nemovitosti i v Beverly Hills a byt na Manhattanu.