Manželské duo Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones prodávají dvě ze svých nemovitostí. Kromě vily na Mallorce nabízejí nyní na realitním trhu také svou útulnou usedlost na Bermudách. Nádherná vila o užitné ploše kolem 700 metrů čtverečních, kterou pár vlastnil více než deset let, sestává z hlavní budovy, dvoupatrového domku pro hosty, domku pro personál s dvěma ložnicemi a dalšího apartmánu s jednou ložnicí a obývacím pokojem. Celkem je zde k dispozici osm ložnic s vlastními koupelnami.

Hlavní budova v koloniálním stylu je obrostlá břečťanem a všechny budovy jsou vkusně zakomponovány v zahradách Warwick Parish, které jsou vyhledávány i dalšími osobnostmi. Uvnitř hlavního domu se nachází formální obývací pokoj a jídelna, kde najdeme jako dominanty kamenné krby. Jídelna navazuje na nákladně zařízenou kuchyň se skvěle vybaveným kuchyňským koutem, skříňkami z kvalitního dřeva i dřevěným stropem.

Dětské křídlo domu je tvořeno ložnicemi a salonky v přízemí, zatímco část pro dospělé zahrnuje ložnici s vlastní koupelnou, kancelář a hlavní apartmá s dřevěnou verandou s výhledem na přístav Hamilton. K dispozici je také posilovna se saunou v suterénu a bylinková zahrada, ovocný sad, tenisový kurt a venkovní bazén.

Michael Douglas má kromě vlastnictví tohoto domu po celá desetiletí i vícegenerační spojení s malým národem na Bermudách, neboť rodina jeho matky Diany patřila k nejstarším a nejznámějším rodinám na ostrově a jeho předkové zde žili již v 17. století.

„Slavil jsem své první narozeniny na Bermudách,“ řekl Douglas pro Architectural Digest v roce 2002. „Vracím se rád na tento malý ostrov, kde mám tolik příbuzných, asi 70, na jednom místě. Pro mě jsou Bermudy skutečným rodinným místem.“

Hollywoodský pár vlastní po světě nemovitosti v celkové hodnotě více než 100 milionů dolarů a velšský vítěz Oscara přiznává: „Stejně jako lidé sbírají umění, shromažďujeme domy. Milujeme architekturu. Je to jako vášeň.“

Kromě sídla na Mallorce, ke kterému Catherine nemá žádný velký vztah, neboť s Michaelem jej vlastnila jeho exmanželka, a ranče na Bermudách mají herci rezidenci v rodném městě Catherine Zety-Jones ve Swansea ve Walesu, stejně jako apartmán v Central Park West v New Yorku a nemovitost o 15 akrech v Bedford Corners, rovněž v New Yorku.