Nemovitost byla uvedena na trh teprve před několika dny s tím, že „cena je pouze na vyžádání“. Dům inspirovaný francouzským zámkem a známý jako High Point Estate navrhl architekt Robert A. M. Stern a byl dokončen v roce 1999.

K hlavní budově o rozloze téměř 1800 čtverečních metrů vede elegantně se rozkládající vstupní brána ústící v prostorné cihlové nádvoří. Při pohledu zvenku vidíme francouzské balkony, vysoká a široká okna, břidlicovou střechu s vysokými komíny a měděnými žlaby. Uvnitř sídla pak najdeme historické a klenbami zdobené akcenty, klenuté výklenky, zkrátka prvky, které jsou charakteristické pro zámecké stavby.

Z jedné strany lze pozorovat rozkládající se řeku Navesink, z druhé strany je pak nádherný výhled na Atlantský oceán. Interiéry domu vymaloval mezinárodně uznávaný umělec Pierre Finkelstein.

Hlavní obývací pokoj o délce 15 metrů má obrovský vyřezávaný mramorový krb. Nábytek a další zařízení je vyrobeno v historizujícím stylu, na stěnách visí řada obrazů či textilií, a to originální produkce. Rodinný pokoj, který má trámové stropy, se otevírá na terasu, jež je krytá pod dřevěným trámovím.

Všech šest ložnic se nachází ve druhém patře, které je rozděleno na dvě křídla: hlavní křídlo se čtyřmi ložnicemi s vlastním sociálním zařízením a samostatné křídlo pro hosty nebo zaměstnance se dvěma ložnicemi, plně vybavenou koupelnou a kuchyní.

K luxusnímu vybavení domu patří také výtah, nejmodernější kino, posilovna, knihovna, vyhřívaný venkovní bazén se dvěma kabinkami z cedrového dřeva pro vířivé koupele a u moře přístaviště pro jachtu.

Mezi další zajímavé objekty v areálu patří třípokojový domek pro hosty, hospoda s názvem „The Shoe Inn“, která má malý soukromý salonek, kulečníkový stůl a bar dovezený z Francie. Původní stáje, jež byly součástí nemovitosti, byly zpěvákem přeměněny na nahrávací studio, které se nachází v prvním patře, zatímco v přízemí je umístěna místnost s prádelnou, dílnou a skladovacím prostorem.

K dispozici je 15 akrů pěstěných pozemků s formálními zahradami a nádvořími. A to vše se nachází pouze jednu hodinu jízdy autem od New Yorku.