Leonard, 63 let, uvedl svou nemovitost na realitní trh za neuvěřitelných 52 milionů dolarů prostřednictvím realitní společnosti Jade Mills Estates. Tato částka, pokud by se mu ji opravdu podařilo za dům získat, by překonala rekord, protože by to byl dům s nejvyšší cenou, který byl kdy prodán v Pacific Palisades. Tato částka by překonala dosavadní rekord, který drží domov zesnulého manažera King World Michaela Kinga, jenž byl prodán za 33,85 milionů dolarů.

Dům se nachází v blízkosti řeky Palisades a má rozlohu téměř 1700 čtverečních metrů. Je skrytý za dvojitými branami na pozemku o dvou akrech půdy, který Leonard koupil v roce 1993. Dům na něm nechal postavit v roce 1997.

Realitní agentura popisuje bydlení v domě takto: „Naprosté soukromí a bezpečnost se hladce kombinují s moderním luxusem a s okouzlující elegancí velké evropské vily.“

U hlavního vchodu se nachází velký dvůr se samostatnou garáží na straně příjezdové cesty. V domě je pak několik křídel, která se všechna sbíhají do hlavního foyer, jež se vám otevře po vchodu hlavními dveřmi. Foyer vede do velké středové haly, která se propojuje s obývacím pokojem, jídelnou, soláriem a gurmánskou kuchyní. V kuchyni najdete profesionální spotřebiče, velký varný ostrov uprostřed, snídaňový bar a sousední rodinný pokoj, který lze využívat i jako menší jídelnu.

Hlavní dům má sedm ložnic, včetně hlavního apartmá s krbem, luxusní koupelnou, šatnou a soukromou terasou s výhledem na oceán. Krb se také nachází ve formálním obývacím pokoji, který zabírá velkou část přízemních prostor.

Mezi další vybavení domu patří velká tělocvična a mediální místnost, venku pak bazén s vířivkou, golfové hřiště a tenisový kurt a venkovní kuchyně určená k využití při zahradních oslavách či grilováních. Agentura uvádí, že se jedná o „letovisko s bohatým prostorem na terase, s krásnými svěžími terénními úpravami, zvlněnými trávníky, bazénem, lázněmi a tenisovým kurtem“.

Součástí domu je také „rodinný dvoupodlažní penzion“ sousedící s bazénem, který je vybaven kuchyní v prvním patře a ložnicí a koupelnou ve druhém patře. Tento domek slouží jako ubytování pro hosty, případně by mohl být ubytováním pro pomocný personál.

„Tato nemovitost je opravdu vynikajícím sídlem, které poskytuje jak luxusní, tak klidné bydlení v prestižní lokalitě,“ chlubí se nabídkou i sám Leonard.